Summer jumpsuit

Jumpsuit fra Cubus

God kveld! I dag var det fantastisk varmt og fint i Trondheim, så jeg og Vegard dro en tur til Solsiden for å treffe litt kjentfolk for et måltid og et par alkoholfri øl. Kjempegodt å kle seg i noe annet enn treningsklær og treffe litt folk for en sjelden gangs skyld, haha! Jeg har jo blitt så asosial i det siste. Henger bare med Bosse, jeg … Gravidmagen begynner å vises nå, ser jeg. Spesielt i denne jumpsuiten som jeg kjøpte i går. Nå har jeg whinet etter å få en synlig mage ganske lenge, men når den først begynner å vokse, så vil jeg helst ikke at det skal vises på en stund enda allikevel. Det er vel noe med det at man ikke føler at man ser gravid ut, men heller bare med en litt smålubben mage, liksom, som folk liksågodt kan tro kommer av litt for mye godis i det siste eller noe. Aldri fornøyd, vet du! Typisk! Men jeg tror virkelig denne jumpsuiten blir ekstra fin når magen virkelig ser ut som en gravidmage!

Vi ble ikke på Solsiden så altfor lenge. Det begynte å høljregne sånn veldig plutselig, og jeg sov dessuten så utrolig dårlig i natt at jeg til slutt bare satt og gjespet – uten å være i stand til å følge samtalene som gikk rundt bordet. Så, da var det bare å kjøre hjem igjen, og nå er jeg klar for sofa resten av kvelden. Dagen har jo egentlig gått i ett i dag. Jeg sovnet ikke før rundt klokka 9 imorrest (så jeg var altså våken hele natta), stod opp halv 12 for dagens tur med Bosse i skogen, før jeg dro på Impulse og trente styrke. Så Solsiden. For meg er det en ganske så travel og produktiv dag, det! Godt! Da kan jeg slappe av med god samvittighet nå i kveld. God kveld, alle sammen (som har orket å lese dette latterlig kjedelige blogginnlegget til ende.)

Del

2 Kommentarer

 1. Ida K
  juni 8, 2019 / 16:07

  Vet du, jeg ville ikke ha tenkt at du har mage hvis du ikke hadde skrevet det. Jeg ser det vel knapt når du skriver det :)

  • Drea
   Forfatter
   juni 8, 2019 / 17:53

   Nei, det er ikke akkurat en svær babybump enda! :b Jeg merker det nok mest selv enda! Så kommer jeg sikkert bare til å se halvfeit ut en stund, før noen faktisk ser at det er en babymage… :b Haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.