Ready for autumn

Sko fra Nelly, genser fra Nelly
Reklamelenker

Jeg er straks klar for høst, for nå er disse skoene og denne genseren på vei til meg. Skoene var typ «de må jeg bare ha!»-sko, og da tar det meg cirka to sekunder å overtale meg selv om at jeg faktisk trenger høst/vintersko, og at sko er verdt 1400 kroner om de er så fine som disse. Haha! Trykk på linkene for å komme direkte til skoene/genseren.

Del

4 Kommentarer

  • Drea
   Forfatter
   september 24, 2018 / 20:28

   Jeg og, så jeg bare MÅTTE ha de ass! :D

 1. september 26, 2018 / 00:46

  Åh, elsker høsten. Den gule strikke genseren må jeg bare ha!

 2. Lisa
  september 26, 2018 / 22:34

  Verdt hver krone de skoene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.