Adios Marbella

Jeg sitter plutselig hjemme i sofaen, godt inntullet i et varmt pledd (for det er kaldt i Trøndelag). Ferieturen er over for denne gang, men jeg har allerede begynt å se frem til (og telle ned til) Kreta-tur i august. Frem til da skal jeg bruke mye tid på trening, for etter to uker med særs lite trening nå, så føler jeg meg ikke særlig fit & fab, for å si det mildt. Det er merkelig det der, hvordan man i perioder føler seg vakker og flott og slank og fin, mens i andre perioder så er man redd for å se seg i speilet, redd for å se bilder som blir tatt av en, fordi man ikke liker det man ser.

Jeg har hatt en eviglang sånn periode nå, hvor ingenting stemmer. Brynene er stygge, sminken sitter ikke bra på meg, håret er slitt og ødelagt og stygt, vippeextensionsene er falt av (og mine naturlige vipper er så og si ikke-eksisterende). Ingenting stemmer, liksom, og jeg føler meg bare … fæl. Jeg får prøve å gjøre noe med det. Trene, fikse meg opp litt, og kanskje også jobbe litt med hjernen. Prøve å tenke litt mer positive ting om meg selv enn jeg for tiden gjør, kanskje …

Kanskje er det ikke så rart at våren og sommeren ofte byr på tunge tider. Det er da for faen så mye press. Ikke bare skal man kose seg glugg ihjel og ha et fantastisk sosialt liv, med utepils, sjampis, masse venner, fest og moro, man skal se Instagram-perfekt ut og. Okei, jeg vet at man ikke må det, men jeg sitter allikevel her og er «deppa» for at jeg føler jeg ser ut som et troll. Jeg trenger virkelig ikke føle meg som en supermodell, men en mellomting hadde jo vært litt fint. Jaja. God kveld. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.