Flower power

Body fra Carlings, veske (som egentlig er mye mer gul enn den ser ut her) fra HM, belte (som egentlig også er mer gul enn oransj i fargen) fra B-Young Frøya, shorts fra BikBok. 

Et bilde fra her om dagen. Torsdag, om jeg ikke husker helt feil. I dag har jeg ingenting på planen, og skal derfor være flink og ta ei skikkelig bra treningsøkt. Eller to! Det frister både med ei styrkeøkt og en tur på blades. Veldig godt med en «fridag». Jeg sier ikke at jeg vanligvis har veldig mye å gjøre om dagene, men når jeg er som nå, så er avtaler sjukt stress. Altså, selv om det jeg skal er noe gøy og noe jeg virkelig vil, så er det stress å ha det «hengende» over seg. At jeg  noe. Være et sted til et eksakt tidspunkt. Det høres jo helt teit ut når jeg skriver det, men det er rart hvordan sånne ting faktisk kan bli ganske store om formen ikke er der den bør være. Avtaler jeg noe i neste uke, så går jeg rundt og stresser med det hele uka, liksom. Og gruer meg, selv om det ikke nødvendigvis er noe jeg gruer meg til. Snålt, hæ?

Del

3 Kommentarer

 1. Elisabeth
  juni 2, 2018 / 13:22

  Skjønner hva du mener med at avtaler er stress…Har det litt sånn selv for tiden! Håper likevel du har det tålelig og at du tar vare på deg selv :) god helg!

  • Drea
   Forfatter
   juni 2, 2018 / 13:37

   Ja, jeg tror jeg er flinkere til å kjenne når jeg må si nei nå, enn før. Viktig å høre på kroppen og! Presser jeg meg for mye for lenge, så går det dårlig. :b God helg til deg og! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.