Repeat on Spotify

1. Billie Marten – In for the kill  2. Piested – Habits  3. Apparatjik – The Birds  4. Radiohead – Exit music (For a Film)

Her er fire av mine favorittlåter, som kan gå på repeat evig. Låt nummer en er en cover av La Roux sin hit, og jeg syns bare den er så nydelig i dette formatet! Rolig, sår og vakker. Hør den! Nummer to er en ganske så ny favoritt, mens tre og fire er to gamle, gamle favoritter som allikevel aldri blir for gamle. Hva er din topp 4, om du måtte nevne noen akkurat nå?

Del

5 Kommentarer

 1. Anonym
  mai 28, 2018 / 15:24

  Hei. Har du vært en mann? Føltes veldig teit å spør, så sorry om det er ubehagelig.

  • Drea
   Forfatter
   mai 28, 2018 / 23:12

   Hei! Jeg har ikke vært mann så vidt jeg vet, men jeg har en tvillingbror da … kanskje det er han du tenker på. :P

  • Anonym
   mai 29, 2018 / 11:58

   Har du vært en mann, og du føler det teit som spør? Neste gang du føler det teit og vurderer å spørre, ikke spør! Dummeste jeg har lest noensinne! Jeg hadde valgt Drea sitt utseende hver dag i uken!! ?? Smashing!

 2. Anonym
  mai 29, 2018 / 13:37

  Hvordan kan det være det dummeste du har lest? Det er veldig mange som er født i feil kropp. Tror ikke det er så kult for de at du har den tankegangen der. Mange syntes det er godt å være åpen om det og svare på spørsmål. Det at jeg spurte er IKKE ensbetydig med at ho ikke ser bra ut. Tvert i mot. Jeg hadde også valgt hennes utseende, så kanskje du skal revurdere din egen tankegang når det gjelder dette tema. Personer som er født i feil kopp er LIKE flott (om ikke enda flottere) som alle og en hver.

  • Anonym
   mai 31, 2018 / 00:57

   Tror du jeg tenker ned eller på noen måte negativt om de som er født i feil kropp? På ingen måte, det er mange av dem. Og jeg beundrer motet for de som velger å gå sin egen vei.
   Det at dette er det dummeste jeg har lest er pga måten du formulerer deg på! Det er en veldig random kommentar som ikke har noe med hva hun skrev om i det blogginnlegget. Om du skal spørre om noe slikt, tenk over hvor, hvordan du fremstiller deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.