Tatoveringer

Jeg har bestilt meg tatoveringstime! Åh, i neste uke blir det mer blekk på kroppen! Og selv om mamma ikke kommer til å bli så fornøyd med dette, så blir det endelig tattis på halsen! Tatoveringer er så meg – jeg får aldri nok. Altså, jeg vil ikke bli heldekt, men … jeg vil se veldig tatovert ut, liksom! Haha, her om dagen sa jeg til Vegard «enn om jeg ikke hadde en eneste tatovering! Det hadde vært snålt!» Og det hadde virkelig vært skikkelig snålt. Jeg hadde ikke følt meg som meg selv uten alle tatoveringene mine, og jeg føler faktisk at jeg mangler noen nå og. At jeg kommer til å føle meg mer som meg selv når de kommer på plass, liksom … Er det litt rart? Jeg har dessuten også fikset en tatoveringstime hos en tatovør i Marbella! Så på slutten av ferie får jeg altså tatt en tatovering til! Tihi. Jeg tok kontakt med dette tatoveringsstudioet! Marbella Tatto!  Håper det blir bra. ♥

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.