Food

Her kommer litt fler bilder fra i går! Vi spiste på Vapiano, som egentlig var et helt supert konsept! Da vi gikk inn fikk vi hvert vårt kort, så var det ulike «stasjoner» å bestille fra. Pasta, salat, pizza etc. Jeg gikk for en calzone som smakte helt magisk! Så var det bare å ta med kortet til kassa og betale til slutt. Stedet var utrolig koselig, maten var knallgod og alt gikk superkjapt. Et sånt sted hadde det ikke vært feil å hatt i Trondheim! Jeg likte det. Men nå må jeg nesten pakke resten av tingene mine her, før jeg fyker til flyplassen. Det er deilig å reise, men det er faen meg deilig å dra hjem igjen og – spesielt når man har både kjæreste og valp som venter der hjemme. Savn! ♥

Del

2 Kommentarer

  1. mai 8, 2018 / 22:41

    Åh så gott med Vapiano!! Det är verkligen en stor favorit, så himla underbar mat där :D

  2. mars 31, 2024 / 14:59

    Låter helt underbart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.