Big win

Pengespill.com har skrevet en artikkel om dette her!

Denne helga var det Sunday Million Anniversary på Pokerstars, som vil si at Sunday Million, som er en fast turnering hver søndag, hadde ekstra stor premiepott. Vinneren av turneringen var garantert hele $1 000 000! Det er ganske mange penger, det. Jeg spiller ikke så veldig mye online-poker, men fikk jo selvfølgelig derfor veldig lyst til å spille. Poker er jo favoritthobbyen! Over 56000 andre spillere fikk også lyst til å spille, så feltet ble jo megasvært. Men jeg er jo ikke rik, snarere tvert i mot, så derfor la jeg ut en post på Facebook og spurte om noen ville kjøpe meg inn i turneringen i bytte mot 50% av eventuell gevinst. Det var det heldigvis noen som ville, og jeg fikk spille! Men så busta jeg i løpet av et par timer. Buh.

Heldigvis for meg, så satt en kompis og spilte den samme turneringen, og fulgte samtidig med på bordet mitt. Han så at jeg busta, og lurte på om jeg ville prøve på nytt, noe jeg selvfølgelig ikke takket nei til. A second chance! Med dette innkjøpet gikk det mye bedre. Faktisk så bra at jeg gikk videre til dag 2 av turneringen, og var allerede godt inn i pengene da dag 1 var over. Jeg var fornøyd allerede her, jeg!

Til dag 2 hadde jeg bare rundt 1 millioner i chips, og blinds begynte på 30 000/60 000 på dag 2. Jeg hadde med andre ord under 20bb å spille med, noe som gjorde at jeg var innstilt på at dag 2 kunne ende i en rask exit. Enten eller, liksom. Dobling eller bust. Heldigvis ble det ikke bust, og jeg kom bare lengre og lengre i turneringa! Det var ups and downs. Jeg tapte en all in-situasjon med QQ mot 77 og dobla en fyr. Så tapte jeg en flip med KQ mot 33. Så får jeg KK. Jeg åpner, en shortstack dytter, og BB, som dekker meg, dytter over. Jeg møter AT (shortstacken) og TT (han som dekker meg). I floppen kommer et ess, som gjør at jeg taper hovedpotten på 140 mill, og vinner sidepotten på 60 mill. Om jeg hadde dodga 4 outs mot to spillere i denne spotten, hadde jeg hatt 200 millioner chips i stedet for 60. Det hadde forandret en hel masse for videre spill, og gitt meg et mye bedre utgangspunkt på finalebordet, så det var jo rimelig synd at det esset kom i flopp!

Heldigvis var det min tur å ha flaks i en pot litt senere, hvor jeg synte en spiller AI med A7s, hvor han hadde ATs. Jeg treffer syveren i flopp, heldigvis, og busta ham! Digg at flaksen gikk litt min vei og! Så kom jeg altså helt til finalebord, noe som er ganske så sjukt. Der ble det dessverre bust på en 8.plass. Jeg hadde 15bb og fikk AJ i utg+3, og var veldig usikker på hvordan jeg ønsket å spille den. Alternativene var å openshove, eller å raise/folde til alle andre enn spilleren som satt i big blind, som var den eneste på bordet som hadde mindre stack enn meg. Jeg gikk for å dytte på hele stacken, og fikk syn av AK. Jeg fikk ingen hjelp i bordet, og bustet da altså på denne 8.plassen. I retrospekt angrer jeg på dytten, selv om det ikke er et direkte feil move, for jeg føler det er bedre å gå for det andre alternativet. Men, sånn er det jo i poker, at man ikke alltid klarer å tenke på alt man bør tenke på akkurat der og da! Jeg er allikevel veldig fornøyd med resultatet, og det er nok kompisen min som kjøpte meg inn og! Vi deler altså da premiepotten på hele $89400! Føler jeg har vunnet i lotto, for å si det sånn! Utrolig gøy å gjøre det så bra! Så satser jeg på at jeg tar med meg den gode flyten til Tallinn neste helg, når jeg tar turen til Coolbet Open med Coolbet. Jeg krysser fingrene! Det blir uansett gøy med en liten pokertur igjen!

Del

4 Kommentarer

 1. Bjørg S
  april 25, 2018 / 22:59

  Har du begynt å skrive på gresk? Dette var i alle fall helt gresk for meg :-)

 2. Bjørg S
  april 26, 2018 / 11:22

  Lært meg litt gresk, og lest gjennom på nytt: Vant du summen du nevner i «real money»? I så fall: WOW! Gratulerer! Absolutt som å vinne i lotto (høyere premie enn jeg noen gang har vunnet :-)

  • Drea
   Forfatter
   april 26, 2018 / 11:56

   Det stemmer! Vant $89 000 i real money. Men får bare halvparten selv, da. ;)
   Dette ble nok et litt gresk innlegg for alle som ikke er så kjente med poker, ja! :D

 3. Elisabeth
  april 27, 2018 / 18:32

  Wow! Gratulerer!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.