Before & after

I dag tenkte jeg at håret mitt hadde fadet så mye at jeg burde gjøre noe med det. Det var ikke fint lenger, liksom, så jeg tenkte jeg skulle få vekk litt mer av det lilla, for så å farge det brunt. For å få til det, tenkte jeg at jeg først måtte avfarge. Jeg brukte Colorless, som jeg tidligere har syntes har vært veldig bra! Men det funka visst ikke helt som jeg hadde tenkt på mitt lilla hår … håret mitt ble blågrønt! Hahah! Call me crazy, men jeg syns (heldigvis) faktisk ikke det ble så ille, jeg. Så nå får det være litt blått og grønt før jeg tør å gjøre noe mer med det. Planen er altså å bli brunette igjen, men … hvem har det vel travelt? Det er bare hår, og jeg skal rocke mitt blå og grønne hår så godt jeg kan, jeg, selv om så er den eneste som liker det!

Før:

Etter:

Del

4 Kommentarer

 1. Ida
  april 12, 2018 / 22:19

  Du kler alt du! Jeg syns blå var stilig. :-D

  • Drea
   Forfatter
   april 13, 2018 / 12:19

   Takk! Da er det ikke BARE jeg som syns det var litt kult i alle fall :b Haha!

 2. april 13, 2018 / 09:55

  Du kler det godt iallfall. Venninna mi og jeg snakket om det senest i går, hvor dumt det er at de aller fleste av oss lar oss kontrollere av hva vi tenker er mest sosialt akseptert. Om man liker blått hår eller knall rosa klær, så gå for det da! Blir så glad når jeg ser noen som skiller seg ut, men ikke bryr seg om det, fordi de ser ut og gjør som de selv liker. Heia! :)

  • Drea
   Forfatter
   april 13, 2018 / 12:19

   Ja, ikke sant! Jeg merker jo at jeg også blir litt sånn «hva om alle syns det er dritstygt». Man vil jo ikke være stygg heller. Men ja. Jeg liker også at folk er som de vil være! Og går for det de liker. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.