Poker-NM

Her er litt fler bilder fra poker-NM i Dublin! Pokeren gikk dritt for meg i år, og jeg ble så skuffa over det at jeg satt på hotellrommet og grein en hel kveld, omtrent. Haha! Jeg bobla-isj turboen (som vil si at jeg busta to plasser før pengene), og da gikk jeg strake veien til rommet hvor jeg trøstespiste sjokoladekjeks og grein alt for mange tårer. Jada, jeg vet det er teit, men sånn er jeg da. Følelsesmenneske, anyone? Jeg tar poker seriøst, og jeg har blitt mye flinkere det siste året, så jeg hadde forhåpninger om å gjøre et godt NM i år. Eller i alle fall i en event. Men sånn gikk det altså ikke. Og jeg vet jo at jeg spilte god poker, og at jeg faktisk hadde en god dæsj utflaks og at det er sånn det er, men ja. Skuffelsen var stor allikevel!

Men når det er sagt, så hadde jeg en veldig fin tur! Det er alltid like gøy å møte pokergjengen, og selvfølgelig også masse nye mennesker. Jeg gleder meg til neste pokertur, så satser jeg på at jeg har mindre uflaks og spiller enda bedre da! Kjør! #2poker #coolbet

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.