Tatovering på halsen?

I går fikk jeg på plass vipper, og fikk i samme slengen ordna brynene. Takk til Marte på Bling Design Studio her i Trondheim! Den flinkeste i byen på vipper, ass. De holder seg fine så lenge, man trenger ikke stresse med refill med en gang liksom. Så nå føler jeg meg nestefresh igjen! Frisørtimen på lørdag gjør nok susen. Åh, jeg har så lyst på halstatovering! Jeg begynte å tenke på det nå når jeg så på disse bildene, for jeg er alltid så gira på å få med mest mulig blekk når jeg tar selfies. Et bilde uten noe blekk er liksom litt … tamt! Derfor er jeg bare nødt til å ta en tatovering på halsen snart. Det er så meg. Blekk, blekk, blekk! Haha, jeg blir aldri lei. Hva syns du om tatovering på hals?

Del

5 Kommentarer

 1. Bjørg S
  mars 18, 2018 / 00:51

  Helt ærlig? Synes det er ganske ille med tatoveringer på halsen, jeg. Ikke synes jeg det er fint, og så synes de jo (omtrent) alltid. Dumt å måtte dekke seg til med høyhalset, eller skjerf om det er en anledning man ikke vil vise fram tatoveringen også? (Mulig jeg er rar som synes det, men ansiktet, halsen og lenger oppe enn puppene (på brystet) skulle det ikke vært «lov» å tatovere, etter mitt syn)
  PS. For ikke lenge siden traff jeg en kar som hadde tatovert halve hodet, akkurat der andre bruker lue. Syntes det så merkelig ut, jeg :-)

  • Drea
   Forfatter
   mars 18, 2018 / 12:51

   Alle skal få ha sin mening! :D Jeg er glad det ikke er ulovlig jeg da, for tatovering på halsen SKAL jeg ha! :D Haha! <3

   • Bjørg S
    mars 20, 2018 / 23:00

    Meninger er greit :-) Men er du ikke redd for at du blir lei av tatoveringene en dag (nesten som å gå med samme klær hver dag :)? Hva da?

    • Drea
     Forfatter
     mars 22, 2018 / 01:02

     Absolutt ikke! :) Ikke blitt lei av en eneste en, og den første tok jeg da jeg var 17. :p Det er helt annerledes enn med klær, altså. :) De blir en del av identiteten. :)

 2. mars 19, 2018 / 17:02

  I love it. Skal fortsette på min, som er i nakken og gjøre noe rundt hele halsen. Må bare vinne i lotto først :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.