Hello, treningsmotivasjon

Det som er så jævla ironisk med treningsmotivasjon, er at den ikke kommer når den bør komme. Jeg har nok lagt på meg litt de siste månedene. Kjærestekilo, er det ikke det de kaller det? (Bare så jeg kan ha noen andre enn meg selv å skylde på.) Jeg har vært sykt lat de siste månedene, og har ikke trent jevnlig på … jeg kan ikke huske når. Lenge. Jeg burde jo få motivasjon til å trene når jeg merker at jeg har lagt på meg! Jeg burde jo få motivasjon til å få tilbake en kropp jeg er fornøyd med når jeg merker at jeg ikke føler meg like vel som før. I stedet blir jeg nedtrykt og deppa for at jeg har blitt tjukkere, og da frister det ikke å dra på treningssenteret for å gjøre noe med det.

Når jeg derimot føler meg slank, trent og fin, har jeg treningsmotivasjon as hell! Er det ikke litt teit? Det er jo ikke da jeg trenger motivasjonen som mest! Den kommer på helt feil tidspunkt! Haha, typisk, er det ikke? Vel, jeg har fått tilbake treningsmotivasjonen allikevel, kanskje fordi at jeg både følte meg og trodde jeg var tjukkere enn jeg syns jeg ser ut i speilbildet med treningsklær på. Misforstå ikke, jeg ser at jeg har lagt på meg en del de siste månedene altså, men jeg trodde det var verre enn det er. Muskelminnet er heldigvis ikke så verst, så jeg skal nok få tilbake en trent og fin kropp ganske så raskt om motivasjonen til å trene holder seg! Og det skal den jo. Sant ..?

Jeg har tidligere vært bortskjemt med trening. Jeg har hatt gratis abonnement både på Easyfit og 3T pga fotografering, men nå var begge abonnementene avsluttet. Så da måtte jeg melde meg inn på et nytt, og da ble det Impulse – rett og slett for at det er nærmeste nabo, omtrent. Meeeen, det var ikke det beste studioet jeg har vært på, og dessuten var det ingen fine steder å ta selfies. Haha! Dermed blir det nok kun denne ene gangen kameraet fikk bli med. Ingen treningsblogg på meg! (Heldigvis, kanskje ..?)

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.