En dag i bilder

Dagen i dag. Jeg og Vilja gikk rundt i byen, tok en frappe på Starbucks, dro hjem og bakte kake, fikk bursdagsbesøk av bror, dro deretter på besøk til noen herlige Chow Chow-valper (æh, jeg ble forelska! Så forelska at jeg helt glemte å ta bilder) og nå er Vilja i seng og jeg er klar for en kort kveld i sofaen før også jeg finner drømmeland. Det har vært en fin dag – og nå gleder vi oss allerede til en ny dag i morgen.

Del

3 Kommentarer

 1. Mamma
  februar 10, 2018 / 22:05

  ?❤️❤️❤️

 2. februar 11, 2018 / 17:48

  For en hyggelig dag, nydelige begge to! Spent å høre om du kom deg på trening i dag da forresten, hehe? :)

  • Drea
   Forfatter
   februar 11, 2018 / 17:54

   Fikk plutselig fullt opp med en del oppgaver som måtte gjøres, så treninga ble gjort hjemme! Haha, men jeg lå på gulvet her og tok en del øvelser i en halvtimes tid i alle fall, så får det bli treningsstudio i morgen i stedet! :b Var virkelig IKKE meningen å snike seg unna i dag – hadde fått på treningsklærne og var på vei ut døra! Haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.