If I was a rich girl

Veske fra Kate Spade New York, 3199,-

Kjole fra Samsøe Samsøe, 1199,-

Sko fra Converse, 699,-

(Annonselenker)

Ah, dette antrekket hadde jo vært såååå fint til det pastellrosa håret mitt! Det kan dessuten se ut til at jeg er ganske så klar for vår, eller..? Anyways, alltid gøy med litt nett(vindus)shopping! Nå skal jeg sminke trynet litt og komme meg ut i ganske så frisk vinterluft. Les: jævla fuckings kald Trøndelag-vinter. Hugs!

Del

2 Kommentarer

 1. februar 6, 2018 / 21:28

  Hadde ikke gjort noe å vært litt rikere nei, kunne godt tenkt meg den kjolen selv!

  • Drea
   Forfatter
   februar 7, 2018 / 00:16

   Jeg ooooog! Råfin! Ligger i handlekurven på Nelly, så vi får se hva det blir til! :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.