Lunsjdate

Se, kameraet blir med overalt plutselig, både på shopping og på lunsj på Almas med Vegard i dag! Haha, jeg har allerede brukt det nye kameraet mer enn jeg har brukt speilrefleksen på evig lenge. Jeg kan derfor ærlig si at jeg er veldig fornøyd med avgjørelsen om å bytte til et mindre kamera, selv om jeg knoter fælt med det enda. Jeg har hatt Canon siden 2008-isj, så det tar litt tid å venne seg til et annet merke. Jeg har aldri hatt Olympus før, og speilrefleksen kunne jeg ut og inn. Der gikk alt på auto, jeg trengte aldri å se hva jeg dreiv med, jeg visste alltid hva som skulle til for å få bildet akkurat slik jeg ville. Vel, det kommer seg vel med Olympusen (Olym-pusen? Høhø) etterhvert også!

Verdens kjekkeste! 

Og om du er litt observant, la du kanskje merke til at håret mitt har forandret seg! Jeg er i gang med en lysningsprosess, noe som gjør at det nå er ganske så oransj. Men jeg liker det faktisk som det er nå og, så jeg stresser ikke med det. Jeg har kjøpt inn alt som trengs for å lysne det ganske så kraftig, men jeg tenker jeg skal dempe de varme tonene litt før jeg fortsetter. Jeg vil jo bli ganske blond. Eller pastellrosa. Vi får se, haha! Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. Elisabeth
  januar 16, 2018 / 18:12

  Så fint å lese at du kan glede deg over kameraet!? Har lest bloggen din ganske lenge – og jeg syns du er så dyktig! Håper dette året gir deg gode erfaringer og at du vil fortsette å trives med vekterjobben. Heia deg!

  • Drea
   Forfatter
   januar 17, 2018 / 01:16

   Takk for det! Det er veldig godt å høre! <3

 2. januar 19, 2018 / 00:21

  Jeg elsker Olym-pusen <3 Jeg har det kanskje ikke med meg overalt, men uansett mer enn jeg gadd å dra rundt på speilrefleksen hvert fall :-D

  Og maten dere spiste så syyyykt digg ut :'0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.