In mode

Åh, så godt det er å kunne kose seg i eget selskap for en gangs skyld! Etter at jeg ble sammen med Vegard har jeg ikke satt pris på egentid nesten i det hele tatt. Jeg har bare blitt rastløs og trist av å være alene, og har liksom ikke klart å bruke tiden på noe produktivt overhodet. Men ikveld koser jeg meg. Jeg sitter i sofaen med macen i fanget, jeg har satt på musikk på anlegget, og jeg skriver! Jeg tok rådene jeg ga meg selv tidligere i dag, og har senket kravene til hva jeg skriver. Jeg bare skriver. Fremgang. Alt kan endres og rettes på senere, så det trenger ikke bli perfekt på første forsøk. Jeg likte tanken på at i Word kan man begynne med blanke ark akkurat når man vil. Haha, det var noe poetisk over det, nesten… Nei, nå skal jeg fortsette å skrive, siden det glir så godt i kveld. Æh, det er jo håndballkamp også, men jeg tror faktisk jeg sløyfer den i dag… Det sier vel litt om hvor mye jeg koser meg! Haha. Hugs.

(Forresten, jeg har laget ny header også! Hva syns du?)

Genser fra Nelly. (Reklamelenker)

Del

4 Kommentarer

 1. Mamma
  desember 5, 2017 / 23:08

  ❤️❤️????

 2. desember 9, 2017 / 10:00

  åå så flink du er! Har så lyst å skrive bok men klarer ikke fokusere! Hvordan klarer du?

  • Drea
   Forfatter
   desember 10, 2017 / 22:03

   Interessen er så stor, og lysten til å få det til er så stor, så på gode dager kommer fokuset av seg selv. Andre dager må jeg jobbe litt mer for det. :b Men sånn er det vel for alle! Jeg ELSKER i alle fall å skrive – det er så utrolig godt å være i den der skrivebobla. <3

 3. desember 12, 2017 / 22:44

  Du er så fiin <3 Gull verdt med slikt alene tid! Headeren passet designet veldig godt, knallfin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.