Back to ombre

Genser fra Nelly

Er det en hårstil jeg alltid går tilbake til, så er det ombre/balayage. Jeg syns det er så fint, jeg! Så med litt hjelp fra søstersen i går, så ble det da ombre på meg igjen! Mulig jeg går for å lysne det enda litt mer senere, og eventuelt gjøre det kaldere, men for øyeblikket er jeg ganske så fornøyd med hvordan det ble seende ut. Hjemmefarging er jo som kjent risikosport, men etter mange kriser oppgjennom årene, så har vi da lært et eller annet… Hva syns du?

Del

3 Kommentarer

 1. Marte
  desember 3, 2017 / 20:13

  Eyebrows, NovaLash Lashes, love IT.. og samme med håret.Vakker som alltid ?

  • Drea
   Forfatter
   desember 3, 2017 / 20:35

   Fineste vippene! :D Flinkeste Marte! <3

 2. Marie
  desember 4, 2017 / 09:38

  Du er knallfin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.