Ferdig med vekterkurs trinn 1

Vekterkurs trinn 1 gikk veldig fint i helga! Jeg syns det er kjempeinteressant, og jeg lærte masse! Jeg har faktisk gått gjennom endel av stoffet i dag og, for repetisjon. Det sier vel litt om interessen min… Det virker virkelig som et yrke jeg har lyst til å jobbe i. Jeg er skikkelig spent på neste trinn, som er 30 timer praksis! Deretter avsluttes hele utdanningen med trinn tre av kurset i januar. Etter det har jeg forhåpentligvis en jobb! Det er i alle fall hva jeg håper på. Jeg er veldig motivert! Nå derimot, er jeg motivert for å følge tredje dag av main event i poker-NM på tv. Pledd, te, poker på tv og litt pokerspill på macen er ingen dårlig mandagsettermiddag. Hugs. 

Del

2 Kommentarer

  1. Mamma
    november 27, 2017 / 17:21

    ??❤️❤️

  2. november 27, 2017 / 20:45

    Så gøy! Håper du får det til. Du blir nok en amazing vekter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.