Back to black(ish)

Jeg farga håret mørkt på impuls i går. Ble veldig fornøyd da, heldigvis! Gøy med litt forandring igjen, jeg blir jo så fort lei. Det er fremdeles litt flyttekaos her, som dere kan se på det første bildet, men det får bare være. Det gidder jeg ikke gjøre noe med i dag, haha! Må være helt ute fra leiligheta på Byåsen i løpet av uka, så snart kan vi endelig bare fokusere på å komme ordentlig på plass her i stedet. Digg! Blir godt å bli ferdig der oppe. Jeg har fremdeles ikke blitt helt vant til å bo så utrolig sentralt, men jeg liker det absolutt! Trondheim Torg er et steinkast unna, liksom. (Æh, det kan kanskje bli dyrt i lengden…?) Luksus! Hugs.

Share:

2 Kommentarer

  1. Sigrid
    august 28, 2017 / 13:06

    Digg! Jeg har nettopp flyttet så og si til Solsiden, og frykter også at det kan bli litt dyrt, haha! Enn så lenge er det utrolig digg å bo så sentralt da :D

    • august 28, 2017 / 17:53

      Samme her, sykt digg! :D :D Lettvint etter byen og :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.