Barnslig

Mye hjernedød blogging her nå, men… Jeg orker ikke annet. Så. Er ikke disse mobildekslene dritsøte!? Jeg digger dem, haha! Kjøpt i appen Wish. Kanskje litt barnslig, men hey… Det gjør da ingenting. I morgen skal jeg forresten ta med meg Vilja og dra hjem til mamma på Frøya en tur. Om man ikke er i toppform, er det veldig, veldig godt å kunne få litt hjelp fra mormor & mosse! Og så er det godt for både besteforeldre og Vilja også da, selvfølgelig. Hugs! 

Del

3 Kommentarer

 1. mai 4, 2017 / 13:38

  God tur til Frøya! Føler meg ganske tom i toppen selv forresten, ekstra godt hjulpet av det nydelig vårværet (les; pollen). Hjernen går på tomgang. All the best! <3

 2. Frida
  mai 4, 2017 / 13:50

  De var jo skikkelig knæsje :D God tur til Frøya!

 3. mai 5, 2017 / 12:59

  Jeg digger det! Den enhjørningen skulle jeg så gjerne hatt, hihi :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.