Fun facts

 1. Det beste med å bli voksen, sånn bortsett fra å bli mamma, er å kjøre bil. Jeg elsker å kjøre bil.
 2. Jeg het Andrea før, men skiftet ganske impulsivt navn til Drea for… En god del år siden. Mamma kalte meg Drea da jeg var lita, og helt siden jeg begynte å blogge i 2008 har jeg egentlig ikke kalt meg selv Andrea. Er dritfornøyd med at jeg bytta navn, selv om mamma kanskje ikke var superhappy da jeg fortalte det over en tekstmelding…
 3. Jeg hater å lage mat. Virkelig hater. Jeg lager sjelden middag, nesten kun når Vilja er her.
 4. Jeg er egentlig Bridget Jones. True story!
 5. Jeg har publisert 2602 innlegg på bloggen. 2603 med dette.
 6. Jeg irriterer meg grenseløst over småting, som for eksempel når folk liker sine egne poster på facebook. KLART DU LIKER DIN EGEN POST, liksom. Hvis ikke hadde du vel aldri posta det…
 7. Jeg misliker søndager. Antagelig for at det er dagen jeg leverer Vilja etter mammahelg. Da blir det så sykt tomt og ensomt her. Snufs.
 8. Jeg ante ikke at yndlingsbandet mitt (Silversun Pickups) var husbandet på Independent Spirit Awards (filmprisutdeling på Santa Monica Bay kvelden før Oscar-utdelinga) da jeg var der i 2015, men løp bort og opp på scenen og tok selfie med dem så fort det gikk opp for meg. Tidenes øyeblikk!
 9. Jeg har sett Oprah irl. Ikke ofte jeg blir starstruck altså, men hallo… OPRAH! She is real! (Samme event som punkt nummer 8 obv.)
 10. Jeg er mye dummere enn jeg ser ut.
 11. Jeg er egentlig ganske slem mot meg selv, og burde virkelig lære å behandle meg selv bedre.
 12. Jeg skal ha tatovering på halsen en vakker dag. Soon, I hope! ♥ (Og nei, ingen kan få meg til å endre mening.)
 13. Jeg elsker å nappe og fikse brynene mine. Det kan jeg bruke skikkelig lang tid på, og jeg nyter det!
 14. Da jeg begynte å blogge var målet å bli Norges største blogger, og da jeg begynte å fotografere skulle jeg bli Norges første (og beste) nyfødtfotograf. Etter tre måneder var jeg nummer to på blogglista (bak Ida Wulff, som på den tiden – altså i «gamledager» – var bloggdronninga), og jeg ble invitert til Bergen for å være gjest i talkshowet «Førkveld» på nrk1 for å snakke om nyfødtfotografering. #seier
 15. Dette punktet måtte jeg bare fylle ut, for en liste kan ikke ha 14 punkter. Det er bare så… Feil. Det går ikke!

Det var altså femten kjappe fun facts om meg. Noen du kjenner deg igjen i selv?

Del

3 Kommentarer

 1. mai 1, 2017 / 00:07

  Så innmari glad for beslutningen din om å ta med det siste ass, takk! Uansett, så fint å lese punktene og bli bedre kjent med deg, Drea :D

 2. Sigrid
  mai 7, 2017 / 21:26

  Fin liste! og haha, kjenner jeg lurer veldig mye på hva du mener med «Jeg er mye dummere enn jeg ser ut»? haha, synes liksom du virker både veldig smart og absolutt ikke ser dum ut heller, haha! Liker seff at det er oppdateringer her for funfact nummer 16: du har en følger som heter Sigrid som bare aldri forlot deg, haha

  • Drea
   Forfatter
   mai 8, 2017 / 23:04

   Åhhhh <3 Beste funfacten det! :D Jeg vet ikke helt hva jeg mente selv engang, husker ikke hva jeg tenkte på. Men noe var det. Burde kanskje forklart den litt... Ohwell. Nå er det for seint. Glemt! Høhø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.