Sunny Bakklandet

I dag ser det nok varmere ut på bilder enn det var i virkeligheten, men sol gjør alltid godt – selv om gradestokken ikke minner særlig mye om vår enda. Jeg og søss gikk rundt på Bakklandet, drakk en Burn og tok litt bilder. Det var superherlig å komme seg ut litt! Jeg og søss har det dessuten alltid så gøy sammen. Det er vanskelig å ikke få latterkrampe. (Se snapstory, så skjønner du…) Se så mye lysere rødfargen i håret mitt har blitt da, forresten! Det er jo nesten rosa allerede! Så det kan da ikke være så veldig vanskelig å få til pastellrosa, haha. Hugs!

Del

8 Kommentarer

 1. Anonym
  april 25, 2017 / 17:09

  Hei,
  er det vanskelig å komme videre fra intervju på fotofagskolen?
  Hvordan er opptaket og studiet?

  Hilsen

  Tonje :- )

  • Drea
   Forfatter
   april 25, 2017 / 22:42

   Hei!
   Usikker på hvor vanskelig det er – eller ikke er. Jeg aner ikke hvor mange søkere det er, hvor mange de tar inn til intervju etc. Jeg har i alle fall kommet inn på skolen to ganger. Først i 2010, og deretter i 2015 – da jeg også begynte. Fullførte aldri tho.

   Trivdes veldig godt på skolen, da. Veldig godt miljø, supre lærere og en super skole. Fint bygg, fine fasiliteter osv. Var virkelig mye å lære! Vokste mye som fotograf selv om jeg bare var der et halvt år før jeg droppa ut.. :/

   Har du søkt? Lykke til!

   • Anonym
    april 25, 2017 / 23:09

    Takk for svar!
    Ja, jeg anser meg selv som ganske nybegynner når det kommer til speilreflekskamera. Men sendte en søknad i går og fikk mail i dag om at jeg skal komme på intervju denne uka. Vet ikke hva jeg skal forvente meg, eller hvordan jeg skal takle intervjuet :-S

    Veldig spent!

    Ha en fin kveld videre.

    • Drea
     Forfatter
     april 26, 2017 / 13:07

     Spennende! :D Det viktigste er nok å vise motivasjon og lyst til å bli steingod! Kjør på! Masse lykke til! :)

 2. april 26, 2017 / 11:00

  Drea og søss! Så fine bilder! Og attpå til fra Bakklandet! Vi er alltid bortom Bakklandet når vi er i Trondheim. Noe som blir alt for sjelden nå som vi ikke har noen studenter å besøke lenger. ;-)

  • Drea
   Forfatter
   april 26, 2017 / 13:08

   <3

 3. mai 1, 2017 / 23:00

  SÅ FIN HÅRFÄRG DU HAR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.