Hjemreise

Nå sitter jeg på flyplassen i København og venter på at flyet til Oslo skal gå, før jeg skal fly fra Oslo til Trondheim. Jeg skulle egentlig ikke reise hjem før mandag, men så mange dager med lite søvn, lite mat, mye folk og mye poker sliter virkelig på, og jeg kjente i gårkveld at jeg hadde fått nok. Så nå er det ingenting jeg heller vil enn å legge meg i min egen seng og bare slappe totalt av frem til tirsdag. Da skal jeg ta med meg Vilja til Frøya på påsketur.

Men, sånn totalt sett så har jo turen gått helt greit. Pokeren har ikke gått særlig bra (bortsett fra en tiendeplass i en 350 euro-turnering), og det har til tider vært ganske kjipt, men jeg har unngått drama og klart meg greit. Det skal feires med Netflix og godis når jeg kommer hjem ikveld ass! Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. april 8, 2017 / 14:53

    Det var nok en riktig avgjørelse å dra hjem litt før, det lønner seg å følge magefølelsen. Og husk å fylle opp godis på tax-free’en! :-) Happy flight!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.