Kjip tirsdag

Hellu. Jeg har en skikkelig dritt-tirsdag, hvor alt bare er stress og kav, og jeg blir sittende i sofaen å ikke gjøre noe med det what so ever. Haha, er det ikke typisk? Alt hadde jo blitt  mye lettere om jeg tok tak i det, ting for ting, systematisk og ordentlig, men i stedet blir jeg bare så overveldet av å tenke på alt samtidig at jeg mister evnen til det, rett og slett. Nå husker jeg ikke en gang hva jeg burde gjøre. Og på toppen av alt annet som går feil vei, så har MacBooken min begynt å slå seg av hele tiden. Jeg mener… H-E-L-E  T-I-D-E-N! Det er så sjukt irriterende, og jeg aner ikke hvorfor det skjer eller hva jeg kan gjøre med det. Grrrrr. Vel, nå skal jeg skrive en to do-liste til i morgen, så morgendagen er nødt til å bli litt mer givende enn denne meningsløse tirsdagen. /end negativ sutring. 

Del

4 Kommentarer

 1. februar 21, 2017 / 17:12

  Hater når man gå inni den modusen der, hvor alt bare vokser seg stort og stygt, når man egentlig bare kunne ha fått det ut av verden med det samme. Hos meg ble det litt motsatt i dag – jeg klarte endelig å gå løs på brevbunken som ligget og vokst. Det viste seg (nok en gang) at jeg har ligget våken om natta uten grunn. Brevene var i i nærheten så skumle når jeg først åpnet dem, som når de lå og lyste på benken. Dessuten viste det seg at inkassovarselet som jeg trodde hadde blitt uoverkommelig, var en feil og noe jeg har betalt for lenge siden! Herregud. Tenk å plage seg selv så mye, for noe som ikke engang har eksistert.

  Håper du får ånden over deg snart, du vil føle deg et tonn lettere etterpå. Men jeg vet hvordan det er. Det er faen ikke bare bare.

  Ønsker deg alt godt, vakre.

 2. februar 21, 2017 / 20:46

  Gjett om jeg kjenner meg igjen! Sånne dager er skikkelig demotiverende og forferdelige. Jeg har dem med jevne mellomrom.
  Det jeg har funnet ut at hjelper meg på slike dager, er å ikke engang prøve å gjøre de pliktene hvor dørterskelen er som høyest for å komme igang. Og heller ikke jobber som krever mest energi, for meg er det ting som krever konsentrasjon, f eks å rydde i papirer. Glemme hele to-do lista m.a.o. Ellers vil en føle seg enda mer mislykket når en ikke klarer gjennomføre. Så jeg setter isteden igang med den ene tingen som (for meg) krever minst energi, og det er å sette over en klesvask. Så henger jeg den opp når vaskemaskinen har jobbet seg ferdig. Det er da noe, om ikke annet. Dagen er ikke helt mislykket. Det hender jeg kjører tre eller fire vaskemaskiner på slike dager. hehe… Ta ut av oppvaskmaskinen er forresten også noe jeg nesten alltid klarer, selv om energien er ikke tilstedeværende. Nå har husarbeidet lidd lenge her, vært en lang mørketid, så håper jeg får guts til å ta et tak nå som sola og våren kommer.

  Håper vi alle får en bedre dag i morgen! <3

 3. februar 21, 2017 / 23:34

  I feel u girl! Og en liste pleier å få meg i en høyere gir enn hvis jeg sitter og bare dveler over alt som må/bør/skal gjøres. Håper onsdagen blir like fin som bildene av deg her <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.