Golden touch

En make up-look gjort av flinkeste Marte Fjeldberg på Glimt Bli Ny Studio, som dessverre ble lagt ned nå nylig. Snufs! Elsket å bli ordna og fiksa der nede, så syns det er megatrist at de måtte avslutte. Jeg håper søstrene Fjeldberg er i gang igjen med noe ved en senere anledning, så jeg får bli vippefin og sminka hos dem igjen! Imens får jeg bare mimre litt tilbake på denne looken, som jeg definitivt skulle hatt på en lørdagstur ute på byen!♥ Og nå må jeg bare skrive noe random her, så ikke denne linja kun blir noen få ord. Sånt plager meg.

Del

2 Kommentarer

 1. februar 5, 2017 / 14:10

  Såå fin look <3 Ahaha, enig i den siste linja, ass!

  • Drea
   Forfatter
   februar 5, 2017 / 14:45

   Takk! :D Haha, ja, ikke sant! Det GÅR bare ikke å la den være sånn kort… :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.