A kind of outfit

trondheimtorg trondheimtorg2

Bukse, genser, veske fra H&M, jakke fra BikBok, sko fra Falkanger.

Dagens. Utenfor Trondheim Torg. Vakker bakgrunn, I know… Noen moteblogger har jeg vel aldri vært, og kommer vel aldri til å bli det heller. Men aaaanyways. Har vært og spilt bowling med mamma, søstersen, brosjan og dama hans i dag. Vant en runde! Woopwoop. Haha, vinnerinstinktet er alltid på plass. Apropos vinnerinstinkt; Er det fler enn meg som gleder seg til å se håndball-EM og spise klementiner ikveld? Det er ikke ordentlig førjulstid før man sitter i sofaen og ser håndball på TV og skreller klementiner for harde livet. Heia Norge!

Del

2 Kommentarer

  1. Sigrid
    desember 9, 2016 / 11:45

    Herregud, jeg blir så gira når jeg ser du tar bilder fra steder jeg kjenner igjen! (Har flytta til Trondheim for masteren, nemlig) Kanskje jeg SER deg en dag, helt plutselig, rundt omkring her i Trondheim..? Vet ikke hva jeg hadde gjort en gang. Kanskje jeg hadde blitt superklein og satt ut, eller kanskje jeg hadde hatt mot nok til å si hei etter å ha fulgt med bloggen din siden du var på topplista på blogg.no… Haha, sånne tanker sitter jeg og leker meg med på lesesalen da! :P

    • desember 9, 2016 / 13:17

      Hahahaha! :D Håper du sier hei, det hadde jo vært superkoselig! Og enn at du har lest bloggen min så lenge. :O Kredz! Begynner å bli noen år siden jeg var på topp, hahaha. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.