Yesterday

flipped234 noraogdrea1

To bilder av meg og Nora fra gåturen vår i går. Det er alltid like kos å være med denne solstrålen. ♥ I morgentidlig (klokka 07.30) skal bilen min på service i byen, så da blir det enda en tur dit, da. Jeg fyker tur/retur Orkanger-Trondheim rimelig ofte these days! Den ene dagen klarte jeg å glemme igjen romnøkkelen (til rommet her på DPS-en) hjemme i leiligheta, og det merka jeg ikke før jeg parkerte bilen utenfor her. Så da satte jeg meg bare i bilen igjen, og kjørte hele veien hjem igjen. Så tilbake. Haha! Klums ass. Det er bra jeg elsker å kjøre bil, hvis ikke hadde jeg blitt sprø(ere) for lenge siden. Heldigvis syns jeg det er megadigg å kjøre bil. Slå på høy musikk og synge så høyt jeg bare vil. Diiiiigg.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.