Dilldall

mobilcovermaleriiphone2
1. Nye mobildeksler. 2. Nytt veggmaleri jeg fikk av søstersen. 3. Mobildeksel.

Livsstatus: har nettopp blitt flytta til Orkdal DPS etter å ha vært på Østmarka i nesten to uker. Ditcha Tiller DPS, for Orkdal er… Vel. Mye mer «hjem». Jeg finner roen der, og det er ikke så verst for en som ikke finner roen noensteder. Ellers: jeg skriver masse. Veldig masse. Og jeg liker det. Så selv om jeg er negativ til det aller meste, så syns jeg at jeg skriver bra og at det faktisk blir noe ut av det. Noe… Bra. Det skulle man kanskje ikke tro ut av dette innlegget, som har et ordforråd som kanskje ligger på førsteklassenivå. Ohwell. Jeg blogger. Det er da også noe. Hei, her er jeg, liksom, selv om jeg for tiden ikke egentlig eksisterer, og ikke gjør annet enn å skrive for meg selv. Vel. God helg. 

Del

4 Kommentarer

 1. oktober 14, 2016 / 23:15

  Klemmer. Og håper det blir lysere tider for deg snart. Denne nedturen har var alt for lenge nå!

  Klem ?

 2. Ingeborg
  oktober 14, 2016 / 23:26

  <3 <3 <3

 3. Bjørg S
  oktober 15, 2016 / 23:55

  Jeg har ALLTID sagt at du skriver bra :-)

 4. Sigrid
  oktober 19, 2016 / 21:58

  Gleder meg sånn til når/hvis boka di blir realitet. Hvis det skjer, vet jeg at det kommer til å være noe av det beste jeg noen gang har lest. Har trua, ja! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.