To former for terapi; Å ha en søster & det å skrive

ginaogdrea1sisterhood2 ginaogdrea2

Et par bilder av meg og søss. Random bilder fra… Et par uker siden or so. Jeg har forresten skrevet over 63500 ord i bokutkastet mitt nå. Du vet, Psykehus-greiene. Det er en hel roman, det! Jeg har lest gjennom en del nå, og syns faktisk ikke det er så ille. Jeg begynner å få tro på at det kanskje kan bli noe av det til slutt. Det gjenstår uendelig mye, da. Noe må bort, noe må endres, noe må legges til. Men… Med masse jobb, så kan det kanskje bli noe! Og bare det er ikke verst. Og uansett hvordan det går, så har jeg i alle fall gjort noe. Det har vært motiverende, det har vært tidsfordriv, det hjelper meg å huske når jeg vanligvis glemmer. Og jeg kan lese på det akkurat når jeg vil. Forhåpentligvis en dag jeg har blitt frisk nok til å ikke være syk, og kan lese tilbake på det og tenke «jeg er  glad det ikke lenger er sånn.» 

Del

5 Kommentarer

 1. juni 19, 2016 / 12:09

  Jeg tror det kan bli noe skikkelig bra!!

 2. juni 19, 2016 / 15:19

  Gøy at du har fått til noe som du har jobbet for så lenge :) God klem.

  • juni 19, 2016 / 18:51

   Ikke fått det til enda, da… :P

 3. renate
  juni 19, 2016 / 21:46

  Åh, håper på bok!!!!!!!!!!!

 4. juni 20, 2016 / 22:48

  Det er sinnsykt fint å ha en søster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.