Søndagstur

noraogdrea utpåtur1 utpåtur3 guapokos guapokos3 guapokos2

I dag var jeg, Nora og Guapo på tur! Det er herlig vintervær ute, så da er man nesten nødt til å ta en tur ut. Og det er alltid like kos å catche up med Nora! Og Guapo? Det er alltid like kos å catche up med han og, haha! Han ga meg et saftig kyss i øra… Men ja. Det var utrolig godt å komme seg ut. Det er utrolig hvor godt det gjør altså, for kropp og sjel – som de gamle sier. Takk for turen, beste Nora!

Og ja, Nora har jo forresten termin rett rundt hjørnet nå, og jeg gleder meg så utrolig mye til å hilse på lillegutten som skal komme! Og ikke minst til å ta nyfødtbilder av ham. Awwwww. Jeg er dessuten veldig imponert over hva den jenta fremdeles klarer å gjøre. Hun tar fler pushups enn jeg klarer å ta – selv nå når hun er gravid! Det sier vel mye om henne, og kanskje litt om meg og… Ja, ja. Dette er en fin søndag.

Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.