Off record

behindthescenes2
Fine Unni fra Trend Models i mellom knipsinga på en shoot vi hadde tidlig i høst. Morsomt på shoot, nemlig! I dag klarte jeg faktisk – for første gang siden skolestart – å misse informasjon om undervisning i dag. Jeg trodde jeg begynte 11.30, men så viste det seg at jeg egentlig begynte 09.00. Bummer… Heldigvis var det gruppeinndelt, så jeg får lov til å henge meg på nå klokka 14.00 i stedet. Så blir det trening! Har jo fått helt fitness-dilla igjen. Og det er megadigg! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. januar 13, 2016 / 13:12

  Unni er nydelig, og for et utrolig fint smil :D
  Flinke Drea, du inspirerer!

 2. januar 13, 2016 / 13:18

  kos deg på trening :) kjempeflott bilde forresten.

 3. januar 13, 2016 / 14:26

  Fint bilde :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.