BTS

behindthescenes1 behindthescenes2 behindthescenes3

Her er litt behind the scenes-bilder fra shooten med Unni. Det er vakre, flinke, snille Caroline som har tatt bildene, og det var jo også hun som gjorde make-up og styling. Og øverst ser dere moodboard. Ting blir aldri helt som man tenker når man setter opp et moodboard, men det er veldig greit å ha med tanke på å formidle hvilken stil man er ute etter på bildene, både for make up-artisten og modellens del. Og fotografen også, selvfølgelig. Det er ikke alltid det er like lett å huske poseringer som kan passe bra til stilen man ønsker, så da er det supert å allerede ha samla sammen en hel drøss med bilder som viser et godt spenn der. Ikke dumt, ikke dumt!

skal jeg stikke til skolen straks, for vi skal ha foredrag med flinke Stian Foss. På lørdag var jeg faktisk modell for ham og, da det ble tatt bilder til Årets Frisør. Det var Kenneth Solbakken på Blow Frisør i Trondheim som stod bak prosjektet, og jeg må bare si det… Det ble så jævla kult! Dere aner ikke. Dødskule bilder, dødskul shoot, bra team og tommel opp på alt som var. Jeg er så glad for at jeg fikk være en del av det hele! Gleder meg til å se det ferdige resultatet, selv om det ikke blir før ut i desember. Jeg gleder meg faktisk mer til det enn til julaften, haha. Gøy å være foran kamera i blant og, og ikke bare bak! Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.