Unni L // Trend Models

ntynynyny
Foto: Drea Karlsen
Modell: Unni L // Trend Models
Make up & styling: Caroline Sivertsen


Det er rart det der, hvordan man ikke har noe som helst å blogge om når man ikke er travel overhodet, og hvordan man kun babler om hvor travel man er med en gang man faktisk er det. Men ja – det er travelt, men viktigst av alt; Jeg har det kjempegøy i prosessen! Jeg tar masse bilder, jobber med masse skoleoppgaver og er fremdeles inspirert og motivert enn jeg noen gang har vært. Dette er så gøy! Jeg tenker hele tiden at de neste bildene jeg tar skal bli de beste jeg har tatt. Og vet du hva? Det mener jeg faktisk de blir og! Etter hver shoot jeg har, så føler jeg at jeg får til noe bedre. Håper det fortsetter! For da skal jeg bli god, da!

Del

5 Kommentarer

 1. oktober 13, 2015 / 22:06

  Du er utrolig flink, veldig flotte bilder! : )

 2. Bjørg S
  oktober 13, 2015 / 22:44

  Du er allerede «dritgod», og har vært det LENGE. Snart blir du enda, enda bedre.
  Godt å se at du bobler av energi og kreativitet. Unner deg det :-)

  • oktober 13, 2015 / 23:02

   Åh, takk! :D Er utrolig godt å boble over av energi og lyst og ork igjen! Jeg nyter det!

 3. oktober 14, 2015 / 04:32

  Hvordan gjør du det!? Rått rått rått! Stå på :D

 4. oktober 14, 2015 / 21:43

  For noen utrolig fantastisk bilder! Digger lysblokken i bakgrunnen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.