Preview

doublefahion

Her kommer en liten sniktitt på en shoot jeg hadde her om dagen. Dette er av Caroline, som går MakeUp & Styling på skolen. Så hun har altså stått for styling og sminke selv. Vi hadde planlagt litt på forhånd hvilken look vi var ute etter, men endra litt etterhvert. Jeg syns det ble litt kult, jeg! Og jeg må seriøst lære meg å slappe av. Jeg klarer det ikke. Overhodet. Jeg prøver å sette meg ned for å se episode nummer to av Broen, men så må jeg gjør alt annet innimellom. To minutter tv, fem minutter photoshop, to minutter tv, blogging, to minutter tv, jobb. Og sånn går det. Haha. Jaja. Får slappe av når jeg blir gammel! Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. oktober 8, 2015 / 23:00

  herlighet du får jo alle til å se ut som supermodeller :O <3 du er superdyktig!

 2. oktober 8, 2015 / 23:46

  Haha som jeg kjenner meg igjen. Prøver atm å se ferdig en episode av «The Walking Dead», men har tatt så mange pauser nå for å gjøre andre ting. Haha! :P

  Og btw – NYYYYDELIGE bilder!! Bilde nr 2. var jo helt rått!

 3. oktober 9, 2015 / 01:07

  Utrolig kule bilder!

 4. oktober 9, 2015 / 02:37

  Wow! Wow! Wow!
  De bildene er bare gelt rå!
  Wow!

 5. oktober 9, 2015 / 16:45

  WOW – bildene ser ut som de kommer rett ut av vouge! Nydelige. Og for en flott modell!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.