Symmetri

symmetri

Et bilde fra dagens teknikkoppgave. Symmetri. Skal leveres imorra, så jeg aner jo ikke hva læreren syns om det, men jeg syns det ble stilig, jeg. Haha! Og det er jo symmetri, så. Sitter fremdeles på skolen og faktisk, for jeg er ordensvakt. Det vil si at jeg må sitte her til klokka 2300. Gjeeesp. Neida, det går så fint, så. Jeg har Mac, Spotify og bilderedigering. Da er livet fint!

Tiden har heldigvis gått fort ikveld, for i ettermiddag var Canon på besøk, og med seg hadde de Jens Haugen, som er en av fotografene som gjør seg mest bemerket i Norge. Jeg syns alltid det er så ekstremt inspirerende med foredrag, og i dag ble intet unntak. Jeg liker dessuten når fotografer er så ærlige og ydmyke at de rett ut sier at de har jobba rævva av seg for å komme dit de er i dag, og ikke bare svever inn i foredragsrommet og sier at alt er lett for de med talent. Man kommer langt med hardt arbeid. Nå sier ikke jeg at Jens Haugen ikke har talent, altså. Jeg bare sier at jeg digger at han påpeker at han har jobba for det.

Vel. Jeg skal fortsette med bilderedigering, og kanskje også skrive litt på boka mi igjen og. Hugs.

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.