She is growing up

sunviljabilcamping1klepåseg

Vilja har egentlig alltid vært en veldig forsiktig jente. På alle mulige måter. Det har egentlig vært veldig bedagelig. I alle fall så fikk jeg merke det i dag. Jeg ligger i senga i bobilen og halvsover litt etter dagen i Namskogan Dyrepark. Vilja er ute med mormor og mosse, før mamma kommer inn og vekker meg.
– Vilja er ute på lekeplassen, og jeg lurte på om du kunne gå bort til henne der så vi kan begynne å lage mat.
Så jeg kommer meg opp, og tusler bortover til lekeplassen. Der, på ei disse, sitter Vilja og observerer fire-fem andre jenter som leker. De har en liten gutt på halvannet år med seg og, som motvillig lempes hit og dit. Jeg setter meg på dissen ved siden av Vilja.
– Kan ikke du bare gå da?, sier Vilja.
– Vil du det? Går det fint å være alene her da? Det er snart middag og.
– Jaaaada. Kan ikke du bare si fra når det er mat?
Okei. Klart jeg kan. Men… Hæ? Vil du være alene her med fire-fem andre jenter som er et år eller to eldre enn deg? Vil du virkelig at mamma skal gå? Hæ? Det er ikke lenger Vilja som er forsiktig og stressa for nye situasjoner. Nå er det meg. Snakk om rollebytte.

Del

1 Comment

  1. Maria
    september 6, 2015 / 11:22

    Åh, så nyddlige bilder! <3 Du er flink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.