Storytelling

volttre duerikkealene

To bilder til. Jeg har fått en ny avhengighet. Det er å gå rundt alene og ta random bilder av random folk. Det er utrolig spennende! Og alt man ser når man faktisk bare åpner øynene og leter etter noe, da! Det er helt utrolig. Haha. Jeg liker i alle fall disse to bildene, for jeg syns de forteller litt. Og de er jo tatt i øyeblikket – det ene sekundet hvor det er mulig å fange det. Ah, jeg har rett og slett blitt forelska i street photography! Så nå skal det øves enda mer fremover. Jeg elsker slike bilder.

Del

6 Kommentarer

 1. september 2, 2015 / 18:45

  Jeg skjønner jeg deg veldig godt, jeg er blitt avhengig av å se innom på de fantastiske bildene du legger ut !
  Gatefoto er helt klart noe mange har lyst å ta, men enten ikke tørr eller gidder ikke…

  Har blitt lite fotografering de siste ukene pga demotivert, men helt klart inspirerende å prøve å komme seg ut med kamera.

  Keep up you great work ! (Det er engelsk og betyr fortsett med din fantastiske jobb)

 2. september 3, 2015 / 20:15

  Utrolig kule bilder ?
  Hvordan gjør du det rent praktisk? Spør du før du tar bilder eller spør du etterpå om det er ok at du legger de ut?

  Ren nysgjerrighet for det er en del av fotofaget jeg gjerne vil kunne mer om. ?

  Gleder meg til flere bilder og inspirasjon fra deg

  • september 3, 2015 / 20:25

   Spør verken før eller etter. Haha! Disse menneskene er på offentlig sted, og det er flere mennesker i bildene. Da trenger man ikke tillatelse til å legge ut bilder. Verden er for alle, lissom. :) Jeg er derimot i gang med en dokumentarserie nå, som jeg skal jobbe med i en måned fremover, og DET tror jeg kan bli bra! :D Håper i alle fall det!

   • september 6, 2015 / 23:34

    Okay. Cool. ? gleder meg!

 3. Lena
  september 7, 2015 / 10:12

  Jeg elsker gatefotoene dine! Jeg bor i Trondheim selv og syns det er utrolig kult å se hvor mye sjel du får frem i dagligdagse situasjoner på helt vanlige lokasjoner. Flere sånne bilder takk! ;)

  • september 7, 2015 / 16:53

   Åh, så godt å høre! :D Jeg elsker jo å ta slike bilder! Så det kommer definitivt mer av street photography fremover! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.