Thursday

bwthursdaytorsdagigjenfeet2

Torsdag. En rolig, sløv sådan. Jeg tok oppvask, da. Det skjer jo ikke hver dag. I dag tok jeg faktisk oppvask uten å høre på musikk! Jeg hører alltid på musikk når jeg må gjøre kjedelige greier, for da trenger man et eller annet som kan distrahere vekk kjedsomheten. Men i dag glemte jeg det. Da begynte jeg å tenke på hvor mye jeg rakk å tenke på før jeg kom på det, og innså hvor fullt hodet mitt fremdeles er av irriterende, kjipe tanker jeg helst skulle ha jaget bort med oppvaskkosten. Og når man tenker på hvor mye kjipt man tenker på, så tenker man jo bare mer på det man helst ikke vil tenke på! Om du skjønner. Men så mista jeg plutselig et glass i gulvet, så det ble litt musikk på kjøkkenet mens jeg tok oppvasken allikevel, og skumparty fulgte på. Heldigvis har jeg for det meste sånne svære ølglass som er lagd for å tåle en støyt eller femten, så det gikk så fint, så, uten glasskår på gulvet og blod på finger´n, og ikke ga det blod på tann å stå på kjøkkenet med gule gummihansker og skitne kopper og fat svære som tårn, heller. Skippertakstorsdag. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.