A Photograph

heibloggen

Det er tidligmorgen, og jeg har allerede vært våken alt for lenge. Og jeg fikk ikke sove på en liten evighet da jeg la meg heller, så nå liggsitter (som altså er mellomtingen mellom å ligge og å sitte) jeg i senga og fikler med litt bilder av meg selv og min nye look i Photoshop. Det er helt klart morsommere å ta bilder av seg selv med kort hår, og enda morsommere nå når jeg har en frisyre som skiller seg litt ut. Det gjør seg på bilder! Nå skal jeg høre på rolig musikk og fikse litt fler bilder frem til jeg kjenner at jeg kan få sove igjen. Kram.

Del

5 Kommentarer

 1. juli 23, 2015 / 10:29

  Superfin bild!

 2. Anonym
  juli 23, 2015 / 13:08

  ligner på Ruby Rose <3
  //girlcrush! ;) //

 3. juli 23, 2015 / 16:04

  Herlighet! Trodde det var bilde av hun!
  Du kledde å ha håret sånn :) Kjempe fint!

 4. juli 24, 2015 / 00:38

  synes det ble et ganske fint bilde det der :)

 5. juli 24, 2015 / 13:40

  Utrolig fint bilde :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.