Blomsterpigen

rosafixedfaded pink2

Litt fler bilder fra den impulsive, lille fotograferingsstunden jeg og Frida hadde her om dagen. Personlig liker jeg de andre vi tok (som jeg har posta tidligere) bedre. Disse bildene er absolutt ikke perfekte sånn fotografisk sett, men det gjør ingenting. Jeg og Frida koste oss, og hun er dessuten smashing gorgeous, for å si det på godt norsk. Jeg gleder meg til jeg skal ha en ordentlig shoot med henne. Med et tema, med planlegging, med styling og make up. Det har jeg stor tro på at kan bli skikkelig bra. Hugs.

Del

2 Kommentarer

    • juli 22, 2015 / 11:46

      Åh, så godt å høre! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.