Best Cover Songs

Er det noe som er veldig, veldig viktig for meg, så er det musikk. Jeg kan høre musikk tjuefire timer i døgnet, og til og med da savne masse musikk. Og er det en ting jeg er skikkelig glad i, så er det fine coverlåter av kjente låter. Og siden jeg er så glad i dem, er det helt sikkert noen andre der ute som også kan like de! Her er i alle fall mine favoritter for tiden, i tilfeldig rekkefølge.

♥ Sleeping at last – Chasing Cars ♥ 

 Chasing Cars er en av Snow Patrols mest kjente låter, og Sleeping at Last gjør den fantastisk fin!

♥ Gardiner Sisters – Home/Dirty Paws ♥

Denne er faktisk helt rå, syns jeg! Det er en mashup av Edward Sharpe and the Magnetic Zeros fantastiske låt Home, og Of Monsters and Mens superfine Dirty Paws. En mashup av to låter jeg virkelig elsker – og resultatet er knallbra!

♥ Zella Day – Seven Nation Army ♥

Zella Day har strippet The White Stripes store hit Seven Nation Army helt ned, uten å miste magien i den velkjente melodien. Stemme hennes er dessuten sår og vakker!

mjusiiick

♥ Ben l’Oncle Soul – Seven Nation Army ♥

Mens vi er inne på Seven Nation Army, er jeg nesten nødt til å ta med denne soulfulle coveren. Jeg får lyst til å danse hver gang jeg hører den, og jeg danser ikke særlig ofte! Fnis.

♥ Gus Black – Paranoid ♥

Black Sabbaths låt Paranoid er faktisk bedre gjort av Gus Black! Denne låta ble dessuten brukt i tv-serien Californication, og kanskje er det på grunn av hvor bra den scenen var at jeg liker den så godt. Anyways, absolutt verdt å legge til på spillelista!

♥ Yvonne Nordvik Sivertsen – Stille vann ♥

Yvonne hørte jeg for første gang på The Voice på TV2, og på sin audition sang hun låta Stille Vann av Siri Nilsen. Først og fremst må jeg si at jeg eeeelsker Siri Nilsen! Tekstene hennes er det få som kan måle seg med. Men er det en ting Yvonne har mer enn Siri av, så er det formidlingsevne. Da jeg så Yvonne synge på TVn en fredagskveld, fikk jeg frysninger og lyst til å høre det i reprise om og om igjen. Det gjør vondt å si det, men Yvonnes versjon av Stille Vann er vakrere enn originalen. Applaus!

♥♥

Det var noen av mine tips for coverlåter for tiden. Håper dere likte noen av dem! Uansett kan dere føle dere helt fri til kommentere hvilke coverlåter dere liker best. Det hadde vært gøy å høre om jeg glemte noen kjempeviktige! Haha!

Del

3 Kommentarer

 1. juni 2, 2015 / 00:07

  Herregud, for en cover av Siri Nilsen. Fantastisk, fantastisk, fantastisk. Tror nettopp jeg fikk meg en ny favoritt. Må si meg enig med deg, Yvonne sin versjon var bedre. For en innlevelse.

  • juni 2, 2015 / 08:31

   Ja, ikke sant!? Jeg elsker den! Går på repeat noen ganger, haha!

 2. juni 9, 2015 / 10:08

  Fikk gåsehud over hele meg og tårer i øynene første gang Yvonne sang «stille vann» på The Voice. Lenge siden jeg har hørt noe så vakkert!

  PS: Du er FIN :D liker bloggen din

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.