Summer vacation with H&M

Det nærmer seg sommer, noe som betyr at det også nærmer seg sommerferie og sommermote! Jeg har ikke helt lagt planene enda, men at jeg skal befinne meg et solfylt sted – det håper jeg virkelig! Da trenger man litt sommerklær. Dessuten er sommeren høytid for festivaler, og på festival må man ad se bra ut! Her er mine picks fra H&Ms sommerkolleksjon! Hele kolleksjonen kan du forøvrig finne her. Shopping og champagne, dere! Fnis. For å finne inspirasjon til din egen ferie, kan du gå innom her.

hmfashion

I år har jeg i alle fall ikke tenkt å gå for det safe, men heller mixe og trikse litt med både farger, mønstre og uttrykk. Som til dette antrekket under. Vesten, skoene, knallrød lebestift, rotete hår og sotede øyne er helt klart en look jeg kan gå for på en sommerfest.

sommermote1

At jeg har blitt storfan av blomstrete mønster er kanskje ingen hemmelighet by now… Heldigvis så er blomster skikkelig populært denne våren, og også hos H&M finner man både plagg og sko i freshe farger. Dette paret (under) koster kun 99,-! Ikke feil.

skooo

headbands

Dette innlegget er sponset.

Del

1 Comment

  1. Marie
    mai 10, 2015 / 18:14

    Nå fikk jeg lyst til å shoppe! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.