Summer picks #2

vaaaans picks4 picks2 picks3

Litt fler plagg jeg har lyst på til sommeren! Åh, er det ikke fint!? Jeg finner så ekstremt mye fint når jeg ikke har penger til å shoppe… Er det ikke typisk? Haha. Så derfor poster jeg noen godbiter så dere kan løpe og kjøpe om dere syns disse tingene er like fine som jeg syns. Anyways. Det har vært skikkelig sommervær i dag, og jeg har brukt mye tid ute i sola! Så nå popper fregnene opp i hele ansiktet. Da er det vår, dere. Hugs!

Del

5 Kommentarer

 1. Marie
  mai 7, 2015 / 17:48

  Digger de skoene!!

 2. mai 7, 2015 / 18:57

  Hvilken butikk er det fra? :) Det skjørtet var så syyykt fint!

  • mai 7, 2015 / 19:13

   Oi, glemte å skrive det! Fra Urban på Trondheim Torg! :D

 3. mai 8, 2015 / 10:20

  Er det ikke ALLTID sånn? Jeg finner aldri klær når jeg faktisk har råd til å kjøpe de, men alltid når jeg ikke har penger. Så nå har jeg sluttet helt med vindusshopping, det er så deprimerende :(

  • mai 8, 2015 / 21:03

   Haha, ja, det er sånn! Sykt irriterende! GRRR. :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.