Black´n´white

bw222 bwwwww bw111
Tre bilder fra tidligere i år, da jeg fremdeles hadde extensions. Jeg har brukt lørdagskvelden på å trene, og ikveld ble det boksetrening. Meg, et par boksehansker og en boksesekk ble heftig det, og nå sliter jeg faktisk med å skrive på tastaturet. Armene mine skjelver så fælt. Haha! Ser nesten ut som jeg har fått parkinsons… Det er vel meningen man skal kjenne det, er det ikke? Haha! Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. mai 2, 2015 / 22:24

    Åå, så stilige bilder :-) Boksing er utrolig slitsomt, men samtidig utrooolig effektiv. To fluer i en smekk, haha!

  2. mai 3, 2015 / 02:22

    Misunner deg virkelig treningsgleden. Pesonlig har jeg aldri kjent gleden, men motivasjonen har i alle fall vært bedre før :-)

    Flotte bilder forresten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.