Helgardering

3 74 5 1213

Diverse bilder fra her og der.

Jeg har tenkt en hel masse på hva jeg vil gjøre. Hva jeg vil jobbe med, og hvordan jeg skal komme meg dit. April er jo måneden for søknadsfrister nå det kommer til utdanning, så i dag slengte jeg liksågodt inn et par søknader her og der. Fotofagskolen har jo stått øverst på lista i flere år, og jeg kom jo også inn i 2010, men lot være å ta plassen av diverse grunner. Nå søker jeg igjen. Kanskje blir det i år? Jeg søkte også på film på Norges Kreative Høgskole, og nå sitter jeg og titter litt på eventplanlegging og management, noe jeg også tror hadde passet meg utmerket. Om det blir noe av dette overhodet, det aner jeg virkelig ikke, men nå har jeg i alle fall søkt – just in case. Det er bedre enn å sitte her uten valg når høsten plutselig er her. For en ting er i alle fall sikkert;  Jeg kan ikke bare bruke dagene på trening og internett. Noe MÅ jeg gjøre. Hvis ikke blir jeg sprø(ere)… (See what I did there? #smil!)

Del

1 Comment

  1. april 6, 2015 / 17:32

    Hahaha, ja!

    Det er nok lurt å helgardere seg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.