Selfiegenerasjonen

_MG_3694-as-Smart-Object-1

2shoot

Klokke fra Pilgrim og armbånd fra Dyrberg Kern.

Hvorfor tar vi selfies? Jeg aner ikke. Hvorfor tar jeg selfies? Fordi jeg elsker å ta bilder, og er verdensmester i å bytte profilbilde på Facebook. Og ja, jeg er helt sikkert overfladisk og egosentrisk også, uten andre verdier i livet enn å vise kinnebina mine fra min beste side mot kameraet. Eller trutmunnen. Jeg er helt sikkert dum som et brød og ønsker meg speil til både bursdags-og julegave. Sånn. Men det er altså mest for at jeg elsker å ta bilder at jeg gidder å bruke en halvtime på å ta bilder av meg selv på en fredagsformiddag. Jeg syns det ble kult i alle fall. Så får alle andre mene akkurat hva de vil. Ha en fin fredagskveld, alle! Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. april 3, 2015 / 20:58

    Heldigvis er jeg ikke de som er mest plaget av dette :-)!

  2. april 3, 2015 / 22:50

    Det er gøy å ta bilder, så hvorfor skal det være feil å ta bilder av seg selv? Og selfiene dine var døds fine ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.