Tantebarn

emrik2

busy

emrik

will

saga3

saga2

saga1

Vi er på plass hos søstersen i Sverige, og etter 10 minutter i hus, hadde jeg allerede tatt en hel drøss med bilder av barna. Tre tantebarn (William, Saga og Emrik) og Vilja. I morgen skal vi flytte en superfin sofa ut i skogen for å ta bilder av hele gjengen sammen. Jeg gleder meg skikkelig! Jeg tror det blir superfint. Sofaen er råfin, og barna er j oenda finere, så det kan ikke slå feil. Hugs!

Del

3 Kommentarer

  1. april 1, 2015 / 23:53

    Åh, så utrolig herlige bilder :) Lykke til med fotograferingen ute i skogen! Håper du legger ut noen få bilder så vi/jeg får sett? :D Hugs!

  2. april 2, 2015 / 15:40

    For noen deilige og stemningsfulle bilder! Ikke minst vakre barn :) Ha en fin påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.