A romantic touch

nyttoutfit2

veskeogklokke

heyheyy

Jeans og blondetopp fra Cubus, veske fra BikBok, blazer og hatt fra H&M, sko fra Nelly.

Jeg og hatt, altså. Jeg liker hatt! Jeg syns det piffer opp et ellers så vanlig, casual og småkjedelig antrekk. Det er ikke hver dag man gidder å kle seg som om man skulle gå på en catwalk, så da er hatt en grei ting å supplere med. Jeg har så lyst til å shoppe om dagen! Jeg ser så mye fint overalt. Det er så mye jeg ønsker meg. Får håpe jeg plutselig blir rik, så jeg kan dra en tur til London for shopping og champagne! Fnis. Nå derimot – skal jeg til Vanoklinikken for å freshe opp litt. Liiiiker! Hugs.

Del

7 Kommentarer

 1. Eva Veronika
  mars 18, 2015 / 13:13

  Like fin uansett hva du har på deg du Drea :D

 2. mars 18, 2015 / 17:30

  så utrolig fint!! du er nydelig <3

 3. mars 19, 2015 / 14:25

  Elsker hatten! Og resten av antrekket! Men spesielt hatten!

 4. mars 19, 2015 / 19:03

  Åh, jeg misunner deg Drea. Du kler jo alt du! :) Ja, det er enormt mye fint i butikker fortiden!

 5. mars 20, 2015 / 21:07

  Wow, dette var superfint!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.