Black monday

helfigur

fixeweeed

mandag2

_MG_2384-as-Smart-Object-1

yooo

shoeeees

Jeans fra Cubus, boots fra Nelly, body fra Carlings, hatt og blazer fra H&M og veske fra BikBok.

Dagens! Der er mandag, og denne uka blir absolutt ingen kjedelig uke. I morgen har jeg to avtaler, og på onsdag har jeg også et møte. Og så er det plutselig fredag, og da reiser jeg til Oslo! Da blir det (som jeg tidligere har nevnt) Katy Perry-konsert og Orange Carpet med Betsson, før jeg på mandag fyker til Dublin og poker-NM. Som jeg gleder meg! Jeg har jo vært på poker-NM de siste tre åra, så dette blir mitt fjerde NM. Det er seriøst den beste uka i året – uten tvil. Tipper det blir like gøy i år og! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. mars 16, 2015 / 19:09

  Kjempetøft antrekk :) Ja, ukedagene går ekstremnt fort!

  • Drea
   mars 16, 2015 / 21:47

   Faktisk litt usikker, haha! De fikk jeg av en kompis! De er av plast og er mer sånne… Tullebriller. Men jeg digger dem!

 2. mars 17, 2015 / 12:27

  Utrolig flott antrekk. Jeg må og si, jeg elsker designet på bloggen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.