My sunshine

viljahelg3 viljahelg5 viljahelg2 shoes

Viljahelg. Endelig. To helger uten henne – det er altså tre uker siden sist jeg så henne! Det er en evighet. Så nå var det jammen godt med en god klem og masse godt Viljahumør. Det er nok ikke mange andre enn henne som kan gjøre om på humøret mitt på et lite øyeblikk. Forhåpentligvis sover vi godt i natt begge to (alle tre, inkludert Gizmo…), og har masse energi til å nyte helga sammen.

Ja, også ser dere sikkert noen forandringer her på bloggen. Jeg sitter og fikler med layouten nå, for jeg har ikke fått den helt som jeg vil enda. Men det tar visst litt tid. Jeg er ikke så flink med sånn CSS som jeg trodde… Ehe. Men med min gode tålmodighet er det jo ingen sak… KNAS. Der lå macen utenfor vinduet, ja… Neida. Joda. Neida. Ikke helt enda, i alle fall. Spør meg igjen i morgen. Til da; ha en fin fredagskveld! Kisses.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.